Gyártás
胯下接电话的人妻 小说无弹窗5200 E道阅读网 胯下接电话的人妻 小说无弹窗5200 E道阅读网 ,沉瘾帘十里肉部分全文免费阅读 沉瘾帘十里肉部分 E道阅读网 沉瘾帘十里肉部分全文免费阅读 沉瘾帘十里肉部分 E道阅读网 ,新娘当众囗交全文免费阅读 新娘当众囗交 E道阅读网 新娘当众囗交全文免费阅读 新娘当众囗交 E道阅读网
A Masterplast csoport számára a saját gyártás biztosítja az egyedi vevői termékigények kiszolgálásának hátterét, a folyamatosan bővülő szakértelem és termelési minőség biztosítása mellett. CE jeles, minősített termékeink az európai minőségi követelményeknek mindenben megfelelnek.

Szabadkai gyártóbázis

Szerbia, Szabadka gyártóbázis

A Masterplast csoport legnagyobb és leggyorsabban fejlődő gyártóbázisa található a szerbiai Szabadkán. A gyártó komplexumban építőipari és ipari felhasználású üvegszövet termékeket, EPS polisztirolt és ETICS rendszer kiegészítő profilokat állítunk elő európai minőségben. A gyártóbázison több, mint 500 munkatársat számláló csapat dolgozik az állandó minőség, a stabil termékellátás és a versenyképes gyártói szolgáltatások biztosításán.

ÜVEGSZÖVET GYÁRTÁS
2015-től kezdődően nagyléptékű gyártásfejlesztési beruházásokat követően jött létre a hagyományos és a legmodernebb automatizált német technológiát is felvonultató üvegszövet gyártóegységünk, amely 100 millió négyzetméteres kapacitásával Európa 3. legnagyobb gyártójává tette a Masterplast csoportot. Az építőipari és ipari felhasználású üvegszövet termékek széles palettáját előállító üzemben rugalmas gyártói szolgáltatásokkal biztosítjuk a Masterplast csoport és partnerei számára az európai minőséget és megbízható termékhátteret.

EPS POLISZTIROL GYÁRTÁS
A modern, környezetbarát német technológiával 2008-ban létesült EPS polisztirol gyártó üzemegységben az ETICS rendszerek EPS szigetelőmagja és egyéb magasépítési EPS szigetelési termékmegoldások gyártása folyik. A HUNGAROCELL és ISOMASTER EPS termékeink folyamatosan növekvő piaci népszerűsége, a minőségi törekvéseink elismerése.

ETICS PROFILOK
A homlokzati hőszigetelő rendszerek kiegészítő hálós élvédő profilját gyártjuk az európai rendszer követelményeknek megfelelő minőségben.

Káli gyártóbázis

Magyarország,
Kál gyártóbázis

A Masterplast csoport első gyártóbázisán 2005-ben kezdődött meg a termelés. A habosított polietilén és szárazépítészeti profilok gyártását ellátó üzemegységekben ISO9001 és ISO14001 TÜV minőségbiztosítás mellett működik a termelés. A kapacitásnövelési és technológiai fejlesztések mellett az európai munkakörülmények biztosítására is nagy hangsúlyt fektetünk, aminek köszönhetően ma már közel 100 munkatársunk dolgozik a telephelyen.

HABFÓLIA GYÁRTÁS – MASTERFOAM
Zárt cellás, habosított polietilén habfólia termékek gyártását végezzük modern technológiával.
Termékeinket jellemzően 2 nagy iparág használja, az építőipar és a csomagolóipar.

ÉPÍTŐIPARI FELHASZNÁLÁS
Építőipari felhasználású ISOFOAM termékeink elsősorban padlóalátétként aljzatkiegyenlítési, valamint hő-és hangszigetlelési feladatokat látnak el. A „peremszegélynek” nevezett különböző szélességű és jellemzően 5-10mm vastag habcsíkokat az aljzat és a fal között dilatációs és hőszigetelő csíkként használják.
A Masterplast csoport építőipari tapasztalatát és tudását felhasználva kiterjedt piaci jelenlétet sikerült kialakítani. Termékeink Bulgáriától Svédországig illetve Portugáliától Ukrajnáig válnak az otthonok, irodák, iskolák és egyéb épületek szerves részévé. Hivatásunk alappillére, hogy olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, amely mind termékminőségben, mind hozzáadott értékben teljesítik partnereink elvárásait.

CSOMAGOLÓIPARI FELHASZNÁLÁS
A csomagolóipar részére elsősorban vékony habokat (<2mm) és különböző vastagságú és sűrűségű habtáblákat értékesítünk, amelyeket további feldolgozást (konfekcionálást) követően kerülnek el a végső felhasználókhoz.
Csomagolóipari partnereinken keresztül termékeink számos cég termékéhez szolgálnak csomagolásul, vagy gyártásközi csomagolásként járulnak hozzá a végtermék magas minőségéhez.
A csomagolóiparban is igyekszünk a folyamatosan változó és igen magas minőségi elvárásoknak megfelelni. Arra törekszünk, hogy termékeink folyamatos fejlesztésével és szolgáltatási minőségünk javításával megbízható beszállítójává váljunk európai partnereinknek.

SZÁRAZÉPÍTÉSZETI PROFIL GYÁRTÁS – MASTERPROFIL
A Masterplast csoport forgalmában jelentős szerepet játszó szárazépítészeti profilok termékellátását, teljes méret és típusválasztékkal, állandó minőségben és megnövelt kapacitással látjuk el Káli üzemünk termeléséből. Szárazépítészeti profil termékeink a harmonizált európai szabványnak megfelelnek, CE jellel rendelkeznek, valamint a magyar A-256/2015 Nemzeti Műszaki Értékelésben vizsgált tűzvédelmi és zajvédelmi követelményeknek is mindenben megfelelnek.

Sárszentmihály, Masterplast központi telephelye

Magyarország, Sárszentmihály gyártóbázis

TETŐFÓLIA KONFEKCIONÁLÁS
Központi telephelyünkön a Mastermax és Masterfol termékcsaládhoz kapcsolódó egyedi vevői termékigények kiszolgálását látjuk el gyártási részfeladatokat végző üzemünkben. Széles körű perszonalizálási és konfekcionálási szolgáltatásainknak köszönhetően európai minőségű egyedi termékek előállítása válik valóra stabil termékellátás mellett.